DISC trainingen

DISC trainingen

Volg DISC trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot DISC trainingen aan.

Training: Ik op de Kaart

De eerste trainingsstap beterft de 'Ik op de Kaart'. Gedurende een halve dag maak je kennis met inzichten in gedrag, welke voorkeursstijlen er zijn en met name welke voorkeusstijl(en) jij hebt. Je doet dit door…

Training: Jij en Ik op de Kaart

De tweede trainingsstap betreft 'Jij en Ik op de Kaart'. Gedurende een dagdeel maak jij dieper kennis met de interactie tussen jouw gedragsvoorkeuren en die van anderen.

Training: Team op de Kaart

Bestaat er een ideaal team? Dat is nog maar de vraag. Er bestaan wel goede en minder gelukkige combinaties van mensen en dat heeft vaak met de verschillen in gedrag te maken. Zo kan het…

Gedrag op de Kaart
In ons brede aanbod zijn een aantal bijzondere en vernieuwende programma’s opgenomen. Eén daarvan is “Gedrag op de Kaart”, een op DISC gebaseerd trainingsprogramma ontwikkeld door MapsTell. MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden hebben zij de Wereld van Verschil gecreëerd. Deze wereld bestaat uit 16 PersonalMaps die alle 16 een andere gedragsstijl tonen. Deze zijn gebaseerd op het door William Marston ontwikkelde DISC-Model, waarin vier hoofdstijlen onderscheiden worden: Daadkrachtig, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers tijdens een training op een toegankelijke en bijzonder interactieve manier inzicht in zowel hun eigen als elkaar gedrag.

Wat is Gedrag op de Kaart?
Tailor iT Training brengt met de methodiek MapsTell gedrag van mensen en de verschillen binnen teams letterlijk in kaart. Geen lange rapporten maar toegankelijke, visuele instrumenten die ervoor zorgen dat de onderlinge dialoog snel op gang komt. Tijdens de trainingen krijgt men:

  • Inzicht in je eigen gedrag met de PersonalMap
  • Valkuilen en blinde vlekken worden herkend en opgelost
  • Ontdek leiderschapsstijlen van jezelf, met anderen en in het team
  • Ervaar waar je eigen gedrag op de kaart staat tegenover dat van je team met de TeamMap

Wat heb je aan deze trainingen?
In verschillende stappen leer je meer over je eigen gedrag en zoals anderen jouw gedrag zien. Je leert hoe verschillende gedragsstijlen op elkaar reageren en hoe je andere gedragsvoorkeuren kunt herkennen en hoe je daar succesvol mee om kunt gaan. Tenslotte kun je dit ervaren door met het totale team het teamgedrag op de kaart te zetten. Hoe men op elkaar reageert in verschillende omstandigheden. Hoe je samen succesvol wordt.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.