SC-400: Microsoft Information Protection Administrator

De Information Protection Administrator plant en implementeert controles die voldoen aan de nalevingsbehoeften van de organisatie. Deze persoon is verantwoordelijk voor het vertalen van vereisten en nalevingscontroles naar technische implementatie. Ze helpen eigenaren van organisatiecontroles om compliant te worden en te blijven.

Ze werken samen met IT-personeel (informatietechnologie), eigenaren van bedrijfstoepassingen, personeelszaken en juridische belanghebbenden om technologie te implementeren die beleidsregels en controles ondersteunt die nodig zijn om voldoende aan de wettelijke vereisten voor hun organisatie te voldoen. Ze werken ook samen met de compliance- en beveiligingsleiders, zoals een Chief Compliance Officer en Security Officer, om de volledige breedte van het bijbehorende bedrijfsrisico te evalueren en werken samen met de partner om dat beleid te ontwikkelen.

Deze persoon definieert de toepasselijke vereisten en toetst IT-processen en -activiteiten aan die beleidsregels en controles. Ze zijn verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en regels voor contentclassificatie, preventie van gegevensverlies, beheer en bescherming.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: SC-400

Andere examens