MS-721: Collaboration Communications Systems Engineer

Kandidaten voor dit examen zijn verantwoordelijk voor het plannen, implementeren, configureren, onderhouden en oplossen van problemen met Microsoft Teams Phone, vergaderingen en persoonlijke en gedeelde ruimteapparaten, waaronder Teams Rooms en Microsoft Surface Hub.

Samenwerkingscommunicatiesysteemingenieurs hebben een fundamenteel begrip van netwerken, telecommunicatie, audio / visuele en vergaderruimtetechnologieën en identiteits- en toegangsbeheer. Ze zijn bedreven in het beheren en bewaken van Teams Phone, vergaderingen en gecertificeerde apparaten met behulp van het Microsoft Teams-beheercentrum, PowerShell, de Microsoft Teams Rooms Pro Management-portal en het Microsoft Call Quality Dashboard. Ze implementeren en configureren Teams Phone met PSTN-connectiviteit via Teams Calling Plans, Operator Connect, Teams Phone Mobile en Direct Routing.

Technici voor samenwerkingscommunicatiesystemen werken samen met Teams-beheerders, Microsoft-identiteits- en toegangsbeheerders en Microsoft 365-beheerders. Daarnaast kunnen ze samenwerken met eigenaren van andere workloads, waaronder facility managers, netwerkingenieurs, beveiligingstechnici, apparaatfabrikanten, telefoonproviders en Microsoft Certified solution providers.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: MS-721

Andere examens