MS-600: Building Applications and Solutions with Microsoft 365 Core Services

Kandidaten voor dit examen zijn Microsoft 365-ontwikkelaars die applicaties en oplossingen ontwerpen, bouwen, testen en onderhouden die zijn geoptimaliseerd voor de productiviteits- en samenwerkingsbehoeften van organisaties die het Microsoft 365-platform gebruiken.
Kandidaten voor dit examen zijn bekwaam in de identiteit van Microsoft en Microsoft Graph. Ze hebben algemene kennis van UI-elementen (inclusief Adaptive Cards en UI Fabric), integratiepunten (inclusief Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen, SharePoint Framework, Actionable Messages) en het bepalen van de doelen van het workloadplatform.
Kandidaten moeten ervaring hebben met het ontwikkelen van oplossingen voor Microsoft Teams, Office-invoegtoepassingen of SharePoint Framework tijdens alle fasen van softwareontwikkeling. Ze moeten een basiskennis hebben van REST-API’s, JSON, OAuth2, OData, OpenID Connect, Microsoft-identiteiten (inclusief Azure AD en Microsoft-accounts), Azure AD B2C en concepten voor toestemming / toestemming.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: MS-600

Andere examens