PL-100: Microsoft Power Platform App Maker

De app-maker bouwt oplossingen om taken en processen voor zichzelf en hun team te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren, waar ze diepgaande expertise hebben in het oplossingsdomein. Ze zijn bekwaam in de belangrijkste taken van technische bedrijfsanalisten, zoals datamodellering, basis UX-ontwerp, vereistenanalyse, procesanalyse, enz.

De app-maker creëert en handhaaft bedrijfsprocessen, structureert digitale verzameling van informatie, verbetert de efficiëntie van herhaalbare taken en automatiseert bedrijfsprocessen.

De app-maker gebruikt de maker-tools van Power Platform om zakelijke problemen op te lossen. Ze hebben mogelijk ervaring met Visual Basic for Applications, Excel-draaitabellen, Teams en andere tools. Ze moeten een basiskennis hebben van datamodellen, gebruikersinterface en processen. De app-maker is zich bewust van de mogelijkheden en beperkingen van beschikbare tools en begrijpt hoe deze toe te passen.

De app-maker is zelfgestuurd en oplossingsgericht. Ze hebben misschien geen formele IT-training, maar zijn vertrouwd met het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen met een persoonlijke groeimindset. Ze begrijpen de operationele behoefte en hebben een visie op het gewenste resultaat. Ze benaderen problemen met gefaseerde en iteratieve strategieën.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: PL-100

Andere examens