77-731: Outlook 2016: Core Communication, Collaboration, and Email Skills

Succesvolle kandidaten zullen professioneel ogende e-mailberichten maken en bewerken, agenda’s in verschillende tijdzones bijhouden en taken plannen voor verschillende doeleinden en situaties. Kandidaten zullen Outlook 2016 gebruiken om professionele correspondentie te verbeteren, agenda’s te maken en afspraken te plannen. Toepassingsvoorbeelden zijn onder meer het coördineren van bouwmiddelen, het verzenden van berichten voor marketingcampagnes, het plannen van personeelsvergaderingen en het toewijzen van actie-items voor vergaderingen.

De certificeringsexamens voor Microsoft Office Specialist (MOS) 2016 introduceren een nieuw op prestaties gebaseerd formaat voor het beter testen van de kennis, vaardigheden en capaciteiten van een kandidaat met behulp van de MOS 2016-programma’s:

Instructies voor MOS 2016-examentaken bevatten doorgaans niet de opdrachtnaam, zoals in eerdere versies. Functienamen worden bijvoorbeeld vermeden en vervangen door descriptoren. Dit betekent dat kandidaten het doel en het algemene gebruik van de programmafunctionaliteit moeten begrijpen om de taken in elk van de projecten met succes te voltooien.
Het examenformaat van MOS 2016 omvat meerdere projecten.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: 77-731

Andere examens