77-726: Word 2016 Expert: Creating Documents for Effective Communication

Kandidaten op expertniveau voor het Word 2016-examen maken vakkundig gebruik van de geavanceerde functies van Word 2016 voor document- en contentbeheer en voor geavanceerde opmaak.

Kandidaten maken en beheren professionele documenten van vier pagina’s of meer voor verschillende gespecialiseerde doeleinden en situaties. Ze passen hun Word-omgevingen aan om aan de projectbehoeften te voldoen en de productiviteit te verhogen. Voorbeelden van documenten op expertniveau zijn een businessplan, een onderzoeksrapport, een boek, een gespecialiseerde brochure en een massamailing. Kandidaatrollen kunnen onder meer redacteuren, projectmanagers, bedrijfsinformatiewerkers, docenten en anderen zijn.

De certificeringsexamens voor Microsoft Office Specialist (MOS) 2016 introduceren een nieuw op prestaties gebaseerd formaat voor het beter testen van de kennis, vaardigheden en capaciteiten van een kandidaat met behulp van de MOS 2016-programma’s:

Instructies voor MOS 2016-examentaken bevatten doorgaans niet de opdrachtnaam, zoals in eerdere versies. Functienamen worden bijvoorbeeld vermeden en vervangen door descriptoren. Dit betekent dat kandidaten het doel en het algemene gebruik van de programmafunctionaliteit moeten begrijpen om de taken in elk van de projecten met succes te voltooien.
Het examenformaat van MOS 2016 omvat meerdere projecten.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: 77-726

Andere examens