Managementvaardigheden trainingen

Managementvaardigheden trainingen

Volg Managementvaardigheden trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Graag verwijzen wij u naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze Managementvaardigheden trainingen.

Persoonlijke training Managementvaardigheden

Senior werknemers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden overgedragen. En opeens ben je dan de leidinggevende. Daar horen ook nieuwe vaardigheden bij; zoals het aansturen van medewerkers, het stellen van doelen en actie ondernemen op de juiste…

Persoonlijke training Motiveren van Teamleden

Motiveren gaat over het in beweging brengen van mensen. Hierbij is het van belang om te kijken naar wat jij als verantwoordelijke belangrijk vindt; waar wil je heen en hoe? Maar ook om te weten…

Persoonlijke training Opstellingen (Systemisch Werken)

Dankzij het gedachtengoed van 'Systemisch Werken' en via opstellingen worden verborgen dynamieken, patronen en belemmeringen die van invloed zijn op je leven en werk zichtbaar.

Persoonlijke training Positief Leidinggeven

Leidinggeven aan een groep collega’s kan op verschillende manieren. Positief leiding geven zorgt ervoor dat je als verantwoordelijke zowel oog hebt voor de doelstellingen van de organisatie als de werknemers. Je verkrijgt inzicht in je…

Persoonlijke training Ziekteverzuim Reduceren

Dit thema is bedoeld om jouw arsenaal aan managementvaardigheden te vergroten om ziekteverzuim te reduceren. Jouw stijl van leidinggeven is van grote invloed op het verzuimgedrag van je medewerk(st)ers. Of jouw behoefte zit in meer…

Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

Ben jij een startende leidinggevende of een junior met enkele jaren werkervaring en wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen?

De aansturing van een organisatie vergt veel kennis, kunde en kwaliteiten. Van u als management wordt verwacht dat u de koers bepaalt en het beleid maakt. En een heldere visie en strategie ontwikkelt, zodat uw medewerkers invulling kunnen geven aan de organisatiedoelstellingen. Wilt u uw organisatie duurzamer en productiever maken? Wilt u de processen en de kwaliteit van uw organisatie verbeteren? En tegelijkertijd het beste uit uw mensen halen? Tailor iT Training helpt u en uw medewerkers hier graag bij.

Privé Coaching traject

Senior werknemers krijgen steeds meer verantwoordelijkheden overgedragen. En opeens ben je dan de leidinggevende. Daar horen ook nieuwe vaardigheden bij; zoals het aansturen van medewerkers, het stellen van doelen en actie ondernemen op de juiste momenten. Tijdens het Privé Coaching Traject Managementvaardigheden kijken we in eerste instantie naar de nieuwe manager als persoon. Vervolgens kijken we aan de hand van praktijkcases naar welke vaardigheden je wanneer kunt gebruiken.

Bent u op zoek naar een specifieke training of maatwerktraject? Neemt u dan contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat of maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.