Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

Logo TailorIT RGB

Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

 1.995,00

Training Challenge Yourself & Improve Your Leadership

Ben jij een startende leidinggevende of een junior met enkele jaren werkervaring en wil je je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen?

Doel

Geloof jij in jouw ambities? Tijdens deze driedaagse training kijk je verder dan wie je denkt te zijn en ga je werken aan jouw unieke leiderschapsstijl. We laten je vanuit jouw eigen waarden en principes ontdekken welk type leiderschap bij jou past en hoe je in je kracht kunt staan. In drie dagen leer je zelf regie te kunnen pakken over elke situatie.

Doelgroep

Ben jij een startende leidinggevende of een junior met enkele jaren werkervaring? Dan is dit dé training voor jou! Met professionals werk je drie dagen aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Door dit samen te doen met gelijkgestemden leer je meer inzicht te krijgen in jezelf en in anderen.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training vindt er een intakegesprek plaats waarin wij jou graag beter leren kennen. Tijdens de drie dagen werken we met jouw eigen persoonlijk Insights Discovery profiel die aan de hand van een vragenlijst voorafgaand wordt samengesteld.

Vorm

Klassikaal

Inhoud

Dag 1

Hele dag: Inzicht in jezelf. Ver komen is dichtbij beginnen. Op deze eerste dag ontvang je jouw Insights Discovery profiel en krijg je meer inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren.
Je leert:

 • wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal kunt benutten
 • zien hoe jouw waarden en persoonlijke voorkeuren invloed hebben op de manier waarop je keuzes maakt
 • Dag 2

  Ochtend: afstemmen en verbinden

  Om effectief te communiceren is het belangrijk anderen te behandelen zoals zij behandeld willen worden. Door dit te doen kun je een krachtige verbinding maken en houd je zelf de regie.

  Je leert:

 • Hoe je beter verbinding kunt maken met anderen en hierdoor samen met hen snelle tot oplossingen kunt komen
 • wat de talenten en kwaliteiten van anderen zijn en hoe je deze het beste kunt benutten
 • Middag: Stress

  In de middag gaan we het hebben over stress en werkdruk: wat zijn de oorzaken hiervan en hoe kun je hier beter mee omgaan?

  Dag 3

  Ochtend: Feedback & doelen stellen

  Feedback is “breakfast for champions”. Teams groeien pas wanneer ze alkaar effectieve feedback dureven en kunnen geven. Op deze derde dag leer je:

 • het D4 Feedback model kennen en gebruiken
 • meer over het LSD Model (Luisteren-Samenvatten-Doorvragen)
 • Sterke teams zorgen altijd voor een heldere doelstelling. Ze checken samen of elk teamlid op dezelfde wijze naar deze doelstelling kijkt. In de ochtend bespreken we daarom ook het stellen en bereiken van doelen. Hierbij gebruiken we de theorie achter het G-Wave model.

  Middag: Opstellen actieplan

  Wat heb je geleerd en welke nieuwe inzichten neem je mee? Je gaat een actieplan voor jezelf opstellen en maakt deze SMART. Op deze manier vergroot je de kans dat jouw nieuwe kennis en inzichten jou helpen in de toekomst. De middag sluiten we af met een gezamenlijke borrel

  Evaluatieafspraak

  We spreken in het nieuwe jaar af. We gaan onder andere bespreken wat het programma je tot nu toe heeft gebracht en waar nog eventueel aanpassingen in je actieplan kunnen worden gemaakt.

 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  3 dagen

  € 1.995

  Cursusdata

  27, 28 en 29 maart 2023

  11, 12 en 13 april 2023

  24, 25 en 26 mei 2023

  19, 20 en 21 juni 2023

  12, 13 en 14 juli 2023

  8, 9 en 10 augustus 2023

  12, 13 en 14 september 2023

  23, 24 en 25 oktober 2023

  28, 29 en 30 november 2023

  6, 7 en 8 december 2023

  Andere data?

  Locaties

  Nijmegen

  Andere locatie?

  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.