Persoonlijke training Happiness@Work

Logo TailorIT RGB

Persoonlijke training Happiness@Work

 2.205,00

Persoonlijke training Happiness@Work

GELUK = RESULTAAT, ook op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat gelukkig werken goed is voor werknemers én voor het bedrijfsresultaat. Gelukkige werkers zijn effectiever, hebben minder last van stress, vertonen minder absenteïsme en blijven langer bij dezelfde organisatie. Daarbij is gelukkig werken van grote invloed op het algehele geluk van mensen.

Doel

GELUK = RESULTAAT, ook op de werkvloer. Uit onderzoek blijkft dat gelukkig werken goed is voor werknemers én voor het bedrijfsresultaat. Gelukkige werkers zijn effectiever, hebben minder last van stress, vertonen minder absenteïsma en blijven langer bij dezelfde organisatie. Daarbij is gelukkig werken van grote invloed op het algehele geluk van mensen.

Na het volgen van de Happiness@Work training weet u wat u kunt doen om meer voldoening uit het werk te halen en het werkplezier te vergroten. Daarnaast heeft u een concreet stappenplan gemaakt met als doel u te ondersteunen bij het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit en werkgeluk.

Doelgroep

Deze training is voor mensen die het gevoel hebben dat ze meer uit hun werk kunnen halen dan nu het geval is. Voor mensen die het idee hebben dat hun talenten nu onvoldoende tot hun recht komen. Voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en inspirerende manier om hun persoonlijk leiderschap te vergroten en daarmee gelukkiger te werken. De training kan daarnaast ook een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training heb je HBO werk/denk niveau nodig. Verder ben je bereid tot zelfreflectie en bereid tot het maken van tussentijdse opdrachten.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

De training bestaat uit een persoonlijke intake (1 1/2 uur per deelnemer) en 3 hele trainingsdagen die verspreid over een periode van 3 – 6 maanden plaatsvinden. In deze periode worden de deelnemers gestimuleerd om zelf en met elkaar met verschillende Happiness@Work instrumenten en oefeningen te gaan werken en bepaalde (persoonlijke) opdrachten uit te voeren. Deze aanpak draagt bij aan het verankeren van het effect van de training en het vergroten van de Return on Learning. De training is gericht op het vergroten van het persoonlijke werkgeluk van de deelnemers en helpt daarbij het persoonlijk leiderschap van deelnemers te versterken. Er wordt daarbij vooral uitgegaan bij wat iemand zelf kan doen om meer voldoening uit het werk te halen en het werkplezier te vergroten.

Om deelnemers voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven en het gevoel van veiligheid en vertrouwen te kunnen borgen, wordt er met kleine groepen gewerkt van maximaal 6 deelnemers. De training is geschikt voor teams en medewerkers die door reorganisaties, herstructureringen enz. de focus op het werkgeluk en plezier enigszins zijn kwijtgeraakt. Ook een hernieuwde focus op het zinvol bezig zijn in het werk komt in de training aan bod. Doordat de training uitgaat van 'persoonlijk leiderschap' wordt er vooral ook gekekekn wat iemand zelf kan doen om (nog) meer voldoening en plezier in het werk te krijgen.

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

7 sessies

€ 2.205

Data voor een STAP training worden in overleg met de cursist ingepland.

Cursusdata

Andere data?

Locaties

Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

Andere locatie?

SKU: STAP-PERSOONLIJK-HAPPINESS Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.