Persoonlijke training Energy@Work

Logo TailorIT RGB

Persoonlijke training Energy@Work

 945,00

Persoonlijke training Energy@Work

Na het volgen van de training Energy@Work weet u hoe u uw mentale kracht, emotionele veerkracht en fysiek uithoudingsvermogen kunt vergroten teneinde uw energieniveau te verhogen, betere resultaten te behalen en meer voldoening te hebben in uw werk en uw leven.

Doel

Na het volgen van de training Energy@Work weet u hoe u uw mentale kracht, emotionele veerkracht en fysiek uithoudingsvermogen kunt vergroten teneinde uw energieniveau te verhogen, betere resultaten te behalen en meer voldoening te hebben in uw werk en uw leven.

Energieke mensen presteren beter en hebben meer plezier in hun werk. Sterk en gedegen energiemanagement leidt tot duurzame topprestaties van mensen en teams. Mentale kracht, emotionele veerkracht en fysiek uithoudingsvermogen zijn sterk bepalend voor het prestatievermogen van medewerkers en dragen daarmee wezenlijk bij aan resultaten van medewerkers en teams. Het is vooral het gebrek aan regelmatig herstel dat schadelijk is voor duurzame prestaties. Goed presenteren vraagt om zelfleiderschap en het bewaken van persoonlijk herstel.

Energiemanagement bestaat uit het beheersen van de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van een persoon. Al deze 'batterijen' moeten opgeladen zijn om persoonlijke energie en veerkracht te waarborgen. Bijvoorbeeld: Een medewerker die fysiek gezond is kan toch energie verliezen als hij of zij niet tevreden is op het werk, of een lastige baas of collega heeft. Dit heeft een negatieve impact op zijn of haar werkprestaties. Energiemanagement is een competentie, die net zoals vakkennis en ervaring een voorwaarde is voor duurzaam presteren.

Doelgroep

Dit is een training voor iedereen. Specifiek is deze training voor mensen die veel werkdruk ervaren of voor mensen wiens energieniveau laag is. Ook mensen die gezonder willen leven en werken hebben baat bij deze training. Deze training kan daarnaast een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Voorkennis

Om deel te nemen aan deze training heb je HBO werk/denk niveau nodig. Verder ben je bereid tot zelfreflectie.

Vorm

Maatwerk

Inhoud

In deze training krijgt de deelnemer inzicht in hoe regelmaat en intensiteit van het mentale, emotionele en fysieke herstel leidt tot duurzaam presenteren. Met behulp van een aantal praktische tools en technieken is de deelnemer na deze training in staat zijn/haar persoonlijke energie beter te managen en daarmee zijn/haar veerkracht en prestatievermogen te vergroten. In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Hoe werkt energie in ons lichaam vanuit fysiologisch perspectief?
 • Hoe versterk je jouw mentale, fysieke en emotionele energie?
 • Hoe kun je omgaan met mentale, fysieke en emotionele weerstand?
 • Hoe zorg je voor effectief herstel?
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  3 sessies

  € 945

  Data voor een STAP training worden in overleg met de cursist ingepland.

  Cursusdata

  5, 12 en 19 juni 2023

  10, 17 en 24 juli 2023

  15, 22 en 29 augustus 2023

  4, 11 en 18 september 2023

  16, 23 en 30 oktober 2023

  1, 8 en 15 november 2023

  7, 14 en 21 december 2023

  Andere data?

  Locaties

  Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Antwerpen, Zwolle

  Andere locatie?

  SKU: STAP-PERSOONLIJK-ENERGY Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.