Tailor iT Training – Uw Huawei training partner

07 mrt Tailor iT Training – Uw Huawei training partner

Tailor iT Training is de specialist waar het gaat om opleidingsoplossingen op het gebied van Huawei producten. Als één van de weinige opleiders in de Benelux kunnen wij u voorzien van een breed portfolio aan trainingen en certificeringstrajecten die volledig aan uw wensen en eisen aan te passen zijn. Wanneer het gaat om productkennis, technische kennis, beheer van een Huawei omgeving of certificering, wij kunnen u voorzien van de juiste (maatwerk) oplossing. Dit kunnen wij met name op het gebied van Routing & Switching als ook op IT Server. Met name het gebied van (her)certificering kunnen wij uw mensen snel en effectief opleiden en geven wij slagingsgarantie.
In plaats van de gehele training opnieuw te volgen komt Tailor iT Training met een hercertificeringsbootcamp, waarin pre-testing, training en post-testing zit, zodat u alleen datgene leert wat u aan kennis nog mist en nodig heeft voor uw certificering.

Voor de mensen die nieuw moeten beginnen met Huawei heeft Tailor iT Training de Blended Learning training ontwikkelt.
Hierbij leert u doelgericht middels klassikale lesdagen de geleerde theorie in de praktijk te brengen. De theorie wordt u aangeboden via onze learning portal, waarbij u de mogelijkheid heeft om samen met uw mede-cursisten te studeren en te overleggen, wat u kostbare lestijd in het lokaal scheelt.
Hierdoor kunnen we de klassikale lesdagen tot een minimum beperken en bespaart u tot wel 70% op de normale trainingsduur.

Tags:


Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.