In de spotlight: Wereld van Verschil

19 feb In de spotlight: Wereld van Verschil

De Wereld van Verschil bestaat uit de zestien Personal Maps die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers tijdens een training op een toegankelijke en bijzonder interactieve manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedrag.

DISC is een instrument om het eigen gedragsprofiel in kaart te brengen. Het instrument is in 1920 ontwikkeld door William Marston en is sindsdien steeds verder ontwikkeld. DISC heeft internationaal erkenning verworven vanwege de nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Het is geen test en er is geen sprake van het “beste” profiel. De DISC bestaat uit een vragenlijst op grond waarvan zeer nauwkeurig kan worden bepaald wat uw persoonlijkheidssterkten zijn en welke gedragsstijlen uw voorkeur hebben. Door inzicht te krijgen in wat uw eigen stijl is en welke effecten uw gedrag kan hebben op anderen, kunt u uw sterke kanten verder ontwikkelen en leert u het beste uit uzelf te halen!

Benieuwd naar uw eigen gedragsprofiel? Vul via deze link de vragenlijst in en krijg direct terugkoppeling met een video over uw eigen gedragsprofiel.

 

 Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.