Nogmaals onder de aandacht: Certified Information Privacy trainingen

13 mrt Nogmaals onder de aandacht: Certified Information Privacy trainingen

Elke dag wordt uw data geopend, gedeeld, beheerd en verstuurd door mensen in uw organisatie, op elke afdeling en elk niveau.
Mits uw werknemers gedegen kennis hebben van de afwegingen en uitdagingen op het gebied van databeheer- en protectie, riskeert u datalekken, klanten die hun vertrouwen in u opzeggen of zelfs strafrechtelijk onderzoek met torenhoge boetes.

Compliance aan nationale (Wbp) en Europese privacy wet- en regelgeving (GDPR/AVG) is met steeds strengere sancties voor organisaties belangrijker dan ooit. Maar hoe ziet het juridisch kader er eigenlijk precies uit en hoe werk je aan een effectief privacy beleid?
IAPP is de grootste internationale vakvereniging voor privacy professionals. IAPP certificeringen worden aanbevolen voor (aspirant) Functionarissen Gegevensbescherming (FG), Data Protection Officers maar zijn ook populair onder informatiebeveiligers.

Onderstaand kunt u de nieuwe trainingen vinden:Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.