Nieuwe trainingen

09 mrt Nieuwe trainingen

Vanaf 1 februari jongstleden hebben wij ons trainingsaanbod uitgebreid met de volgende trainingen.

Microsoft 365 trainingen:

  1. Office 365 Administrator (MS-030)

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het plannen, configureren en beheren van een Office 365-omgeving.

  1. Managing Microsoft Teams (MS-700)

Deze vijfdaagse training is bedoeld voor personen die de rol van Microsoft 365 Teams-beheerder nastreven.

Microsoft Azure training:

  1. Microsoft Azure IoT Developer (AZ-220)

Deze vierdaagse trainingen biedt je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om met succes de cloud- en edge-gedeelten van een Azure IoT-oplossing te maken en te onderhouden.

Microsoft Data & AI trainingen:

  1. Migrate NoSQL workloads to Azure Cosmos DB (DP-060)

Deze training is bedoeld voor databaseontwikkelaars die van plan zijn hun MongoDB- of Cassandra DB-werkbelastingen naar Azure te migreren met Cosmos DB. De cursusduur van deze training is 1 dag.

  1. Migrate Open Source Data Workloads to Azure (DP-070)

Deze training stelt je in staat om Azure SQL Database te begrijpen en leert je wat nodig is om MySQL- en PostgreSQL-workloads naar Azure SQL Database te migreren. De cursusduur van deze training is 1 dag.

Data Warehouse trainingen:

  1. Data Warehousing Fundamentals

Data warehousing zorgt ervoor dat informatie beschikbaar komt voor gebruik binnen Business Analytics en Intelligence. In deze tweedaagse training leer je hoe een data warehouse is opgebouwd en aangepast kan worden voor je eigen organisatie. Na de training heb je inzicht in wat er nodig is om een data warehouse in te richten en actueel te houden. Nu en in de toekomst.

  1. Data Warehouse Modelling technieken

Leer in 1 dag de basis van datamodellen. Deze training geeft je het inzicht in de opzet van de datamodellen voor business modelling en data warehousing. Hiermee kan je beoordelen of de opzet van de datawarehouse componenten aansluit bij de gewenste analyse mogelijkheden van de gebruikers. Je krijgt handvaten om te komen tot centrale definities, passend bij de kernbegrippen van de organisatie.

  1. Data Warehouse Big Data Training

Ontdek in 1 dag wat Big Data kan betekenen voor jouw organisatie. Na het volgen van deze training hebben de deelnemers kennis van verschillende vormen van Big Data en de impact die dit heeft voor organisaties.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.