Microsoft hercertificeringen

09 mei Microsoft hercertificeringen

Microsoft heeft een nieuw onderdeel toegevoegd waardoor Microsoft Certified Professionals die in het bezit zijn van een geldig MCSE/MCSD certificaat zich opnieuw kunnen certificeren. Dit noemt men ook wel het Microsoft her-certificeringsprogramma. Hierdoor kunt u elk jaar een optioneel herexamen maken en zorgt u dat u van de juiste en up to date kennis voorzien bent.

Technologieën veranderen snel waardoor u snel het gevoel kunt hebben dat u achterloopt. Daarom is Microsoft met deze oplossing gekomen. Doe een Microsoft examen opnieuw en laat zien dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt én dat uw kennis up to date is en blijft. Zo ziet u dat permanent leren centraal staat.

Wanneer u uiteindelijk 365 dagen eerder een examen behaald heeft staat in het transcript, wat u van Microsoft ontvangt, het jaar dat deze certificering is behaald en de datum van de her certificering wordt hierop vermeld. Tenslotte is het mogelijk om een Microsoft Badge te delen. Laat zien dat u deze certificering behaald heeft via social media zoals LinkedIn, Facebook en/of Twitter. Ook kan deze badge op uw eigen website of onder een e-mailhandtekening geplaatst worden.

Voor onderstaande examens geldt dat u een her certificering kunt aanvragen:Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.