Microsoft beëindigd SA vouchers programma

29 nov Microsoft beëindigd SA vouchers programma

In de afgelopen jaren hebben veel organisaties een specifieke overeenkomst, te weten Software Assurance, met Microsoft afgesloten. Onderdeel van deze overeenkomst is dat de organisaties Software Assurance training benefits ontvangen. Deze benefits zijn een tegoed voor het volgen van een Microsoft training. Dit tegoed heet Software Assurance Training Vouchers (SATV).

Microsoft heeft besloten om dit, na vele jaren, stop te zetten. Dit zal in de komende 2 jaar stapsgewijs afgebouwd worden.

Alle Microsoft trainingen die voor SA vouchers in aanmerking komen, zijn in een overzicht opgenomen: http://savl-catalog.microsoft.com/

Alle Microsoft trainingen in het Azure domein zullen vanaf 1 februari 2020 niet meer in dit overzicht staan. Oftewel vanaf 1 februari 2020 kunnen de SA vouchers niet meer voor een Azure training ingezet worden.

Vanaf 1 februari 2020 zullen er geen nieuwe Software Assurance overeenkomsten meer afgesloten worden. Er komen dan ook geen nieuwe SA vouchers meer beschikbaar.

SA vouchers kunnen tot en met 31 december 2021 ingewisseld worden.

Tot op heden heeft Microsoft nog geen melding van een alternatief programma gemaakt.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.