Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV1)

23 sep Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV1)

Tailor iT Training heeft de Implementing Cisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV) training op 25, 26 oktober en 8 november 2017 gepland staan, waar reeds aanmeldingen voor zijn. Heeft u interesse in het volgen van deze training, schrijf u dan hier in.

De ImplementingCisco IP Telephony and Video, Part 1 (CIPTV) training bereidt u voor op het implementeren van een Cisco Unified Communications Manager, CUBE en audio- en videoconferenties in een single-site omgeving.

Deze training richt zich voornamelijk op Cisco Unified Communications Manager, versie 10.6. Dat is de oproep routing en de signalering component voor de Cisco Unified Communications oplossing.

Tailor iT Training verzorgd deze training in een Blended learning-programma. Dit is een leerprogramma, verspreid over enkele weken, dat meerdere leervormen op een effectieve manier combineert om de leerervaring van u zo optimaal mogelijk te maken.

De klassikale trainingsdagen worden gecombineerd met huiswerkopdrachten en begeleide zelfstudie. Een online leerplatform, waar u het volledige trainingsprogramma terugvindt en contact heeft met medecursisten en de docent, ondersteunt het programma.

Kortom: effectiever en efficiënter, door verschillende leervormen te combineren, leren.

Voor informatie over onze oplossing kunt u contact opnemen met onze adviseurs of bekijk de training hieronder:Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.