AZ-120: Planning and Administering Microsoft Azure for SAP Workloads

Kandidaten voor dit examen zijn architecten of ingenieurs met uitgebreide ervaring en kennis van het SAP-systeemlandschap en industriestandaarden die specifiek zijn voor de langetermijnwerking van een SAP-oplossing op Microsoft Azure.
Verantwoordelijkheden voor een architect of een engineer voor Azure voor SAP-workloads zijn onder meer het doen van aanbevelingen over services en het aanpassen van resources waar nodig voor optimale veerkracht, prestaties, schaal, voorziening, grootte en bewaking.
Architecten of ingenieurs voor Azure for SAP Workloads werken samen met cloudbeheerders, cloud-DBA’s en klanten om oplossingen te implementeren.
Een kandidaat voor dit examen moet uitgebreide ervaring en kennis hebben van SAP-applicaties: SAP HANA, S / 4HANA, SAP NetWeaver, SAP BW / 4HANA, OS-servers voor SAP-applicaties en databases, Azure portal, ARM-sjablonen, besturingssystemen, virtualisatie, cloud infrastructuur, opslagstructuren, ontwerp met hoge beschikbaarheid, ontwerp voor noodherstel, concepten voor gegevensbescherming en netwerken.
Voor dit examen wordt ten zeerste aanbevolen om naast SAP HANA- en Linux-certificeringen een Azure Administrator Associate- of Azure Solutions Architect Expert-certificering te hebben.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: AZ-120

Andere examens