Diverse lesvormen Huawei trainingen

09 feb Diverse lesvormen Huawei trainingen

Huawei maatwerk-/ groepstrainingen

Maatwerk is volgens ons:“Het adviseren, leveren en uitvoeren van een opleidings en/of certificeringstraject dat op basis van didactiek, inhoud, locatie, doorlooptijd en leverings- en betalingsvoorwaarden volledig is afgestemd op de wensen en eisen van de klant.”

De uitvoering van de Huawei maatwerk-/ groepstrainingen is op basis van klassikale opzet, waarbij de doelstelling en de kennisbehoefte van de deelnemende cursisten hetzelfde is.
In deze lesvorm wordt de inhoud en de uitvoering, door middel van een intake door de docent, voorafgaand aan de training met de cursisten afgestemd.
Op deze manier komt dit volledig overeen met de wensen, de eisen en de mogelijkheden van de klant. In de intake staan de volgende aspecten centraal: beginsituatie, doelstelling, praktijksituatie en verwachtingspatroon.

De maatwerk-/groepstrainingen kunnen zowel In company als op één van de Tailor iT trainingslocaties worden uitgevoerd.
Deze lesvorm is tevens geschikt voor het behalen van de Huawei Certified Network Associate (HCNA) en/of Huawei Certified Network Professional (HCNP) certificering.
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van de Huawei maatwerk-/groepstrainingen contact met ons op of vraag via ons maatwerkformulier eenvoudig en vrijblijvend een passend opleidingsvoorstel aan.

Huawei blended learning trainingen

Deze lesvorm is zeer geschikt voor ieder certificeringstraject en is een combinatie van klassikale (maatwerk) dagen/avonden, aangevuld met zelfstudie, welke uit zowel cursusboeken en/of e-Learning content kan bestaan. De voordelen van deze lesvorm zijn onder andere het tempo waarin naar een certificering wordt toegewerkt en de totale doorlooptijd van het traject. In deze lesvorm is het namelijk mogelijk om een volledig certificeringstraject in de helft van de ‘standaard klassikale’ benodigde tijd te doorlopen, wat ook weer positieve gevolgen voor de totale investering betekent.

De klassikale (maatwerk) dagen/avonden kunnen zowel In company als op één van de Tailor iT trainingslocaties worden uitgevoerd.
De blended learning lesvorm is tevens geschikt voor het behalen van de Huawei Certified Network Associate (HCNA) en/of Huawei Certified Network Professional (HCNP) certificering.
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van de Huawei blended learning trainingen contact met ons op of vraag via ons maatwerkformulier eenvoudig en vrijblijvend een passend opleidingsvoorstel aan.

Huawei Bootcamp

De Huawei Bootcamp is een versnelde manier, van maximaal 3 lesdagen, om engineers op het gebied van Huawei Routing & Switching te (her)certificeren.
Deze unieke combinatie van zelfstudie, klassikale training en mentoring biedt engineers de mogelijkheid om zich in korte tijd, voor zowel de Huawei Certified Network Associate (HCNA) en/of Huawei Certified Network Professional (HCNP) certificering te (her)certificeren.

De doelgroepen voor de Huawei Bootcamp trainingen zijn netwerkengineers die zich op het gebied van Huawei dienen te hercertificeren, maar ook ervaren netwerkengineers die in het bezit zijn van een Cisco, Juniper, Broccade, Hewlett Packard of soortgelijke certificering.

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden van de Huawei Bootcamp trainingen contact met ons op of vraag via ons maatwerkformulier eenvoudig en vrijblijvend een passend opleidingsvoorstel aan.

Huawei open inschrijving

Vanzelfsprekend bieden wij de diverse Huawei trainingen ook als open inschrijving aan.
Bezoek onze Huawei trainingen pagina voor een overzicht van de beschikbare trainingen en certificeringen.
Staat de door u gewenste Huawei training er niet bij of wilt u meer informatie over de eerstvolgende trainingsdatum? Neem dan contact met ons op.

 

Tags:


Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.