Being and working in Holland

17 nov Being and working in Holland

Hoe mooi kan het zijn om als trainer met gemotiveerde deelnemers samen te werken. Dit hebben wij de afgelopen periode tijdens een aansprekend trainingstraject, welke wij voor het Oekraïens huis in Rotterdam verzorgd hebben, mogen ervaren.

Een vijftal dames zat gedurende 4 avonden met ons over verschillende culturele en werk gerelateerde onderwerpen aan tafel. Wij konden ze inspireren, laten exploreren en kennis met verblijven en werken in Nederland laten maken. Hoe mooi is het dan dat ze na afloop met één stem zeiden: “is there some more, will you be coming back to support us”? Als je dat hoort, dan is het niet alleen dankbaar werk, maar voel je ook de waardering als je mensen echt verder kunt helpen. En ja, we gaan naar ze terug om ze verder te ondersteunen zodat ze hun draai in ons land nog beter kunnen en zullen vinden.

Aan het eind van de vierde avond konden wij ze met trots hun verdiende certificaat van deelname overhandigen. De brede lach en het enthousiasme dat wij daarvoor terugkregen was een heerlijk gevoel. Wij zouden eigenlijk ook hen moeten danken voor hun bereidwilligheid om deel te nemen. Zoals een bekende reclame zegt: “Dat zouden meer mensen moeten doen!”.

#Tetiana#Mariia#Roksolana#Alyona#Mariia#Bert#Oksana#nice_to_do#RobertJanMeer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.