MS Windows Client trainingen

MS Windows Client trainingen

Volg MS Windows Client trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot MS Windows Client trainingen aan.

20687: Configuring Windows 8.1 (MOC20687C)

Deze 5-daagse, intensieve training biedt u diepgaande kennis van de installatie, configuratie, beheer en beveiliging van computers geïnstalleerd met Windows 8.1. U leert gebruik te maken van tools die performance en betrouwbaarheid van Windows verbeteren.…

20688: Managing and Maintaining Windows 8.1 (MOC20688C)

Windows 8.1 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Deze 5-daagse intensieve training biedt u diepgaande kennis van het beheren en onderhouden van computers geinstalleerd met Windows 8.1

40349: Windows Operating System Fundamentals (MOC40349)

Deze driedaagse MTA-training helpt u zich voor te bereiden op Microsoft Technology Associate-examen 98-349 en inzicht te krijgen in deze onderwerpen: besturingssysteemconfiguraties, clientsystemen installeren en upgraden, toepassingen beheren, bestanden en mappen beheren, apparaten beheren en…

6293: Windows 7 Enterprise Desktop Support Technician (MOC6293)

Deze driedaagse training biedt u alle kennis en vaardigheden die u nodig heeft voor het ondersteunen van Windows 7 in een Windows Server 2008 R2-netwerkomgeving. Het oplossen van problemen met opstarten, hardware, performance en netwerken…

6294: Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Environments (MOC6294)

In deze training leert u onder meer een Windows 7 Desktop te ontwerpen, configureren en beheren en een Windows 7 Desktop Deployment te plannen en begeleiden.

Volg MS Windows Client trainingen om de implementatie- en clientbeheervaardigheden te leren die u in een complexe IT-omgeving nodig heeft. Veel van de MS Windows Client trainingen kunt u door middel van een certificering afsluiten. Er zijn certificeringen op Beginners-niveau, Associate- niveau en Expert-niveau.

Waarom Windows Client trainingen en certificeringen?

Met een certificering voor het Windows besturingssysteem kunt u uw doelen bereiken. IT-omgevingen worden steeds complexer en een Windows-certificering vertelt klanten en werkgevers dat u over de benodigde technische vaardigheden beschikt om het werk gedaan te krijgen.

Welk cursusmateriaal wordt er gebruikt?

Wanneer u bij Tailor iT Training MS Windows Client trainingen volgt dan bent u verzekerd van het gebruik van Microsoft Official Curriculum (MOC); het officiële Microsoft cursusmateriaal. En indien u ook het Microsoft examen wilt doen, dan wordt u met dit officiële cursusmateriaal van Microsoft optimaal voorbereid op het examen. Tevens wordt er in certificeringstrajecten voor de voorbereiding op examens vaak van MeasureUp oefenexamens gebruik gemaakt.

Incompany en Maatwerk

De MS Windows Client trainingen die Tailor iT Training aanbiedt kunnen tevens als incompany en/of als (privé-/)maatwerktraining worden verzorgd. Dit betekent dat de training volledig plaatsvindt in en aansluit op de huidige werksituatie.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een opleidingsadvies op maat.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.