MS-700: Managing Microsoft Teams

Logo TailorIT RGB

MS-700: Managing Microsoft Teams

MS-700: Managing Microsoft Teams

Kandidaten voor dit examen zijn Microsoft Teams-beheerders voor hun organisatie. De Microsoft Teams-beheerder configureert, implementeert en beheert Office 365-workloads voor Microsoft Teams die zich richten op effici‰nte en effectieve samenwerking en communicatie in een bedrijfsomgeving.

De Teams-beheerder moet Teams-chat, apps, kanalen, vergaderingen, audioconferenties, live evenementen en oproepen kunnen plannen, implementeren en beheren. De Teams-beheerder is ook verantwoordelijk voor het upgraden van Skype voor Bedrijven naar Teams.

De Teams-beheerder werkt samen met Telefonie-ingenieurs om geavanceerde voicefeatures te integreren in Microsoft Teams. Deze rol is niet verantwoordelijk voor het configureren van directe routering, het configureren van gespreksroutering of het integreren van telefonie. De teambeheerder kan werken met andere taken van de workload-beheerder, waaronder beveiliging en compliance, berichten, netwerken, identiteit en apparaten.

Kandidaten voor dit examen moeten bedreven zijn in het beheren van Teams-instellingen met behulp van PowerShell. De teambeheerder heeft een fundamenteel begrip van integratiepunten met apps en services, inclusief maar niet beperkt tot SharePoint, OneDrive voor bedrijven, Exchange, Azure AD en Office 365 Groups. De teambeheerder weet hoe externe apps en services moeten worden ge‹ntegreerd.

Trainingen
Exameneisen
  • Plan and Configure a Microsoft Teams Environment
  • Manage Chat, Calling and Meetings
  • Manage Teams and App Policies
  • SKU: MS-700 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.