Quick Reference Cards MS Office 2010

Quick Reference Cards MS Office 2010

Als cursusmateriaal ten behoeve van migratietrainingen en/of workshop sessies bieden wij Quick Reference Cards (QRC’s) aan. Dit is een handig hulpmiddel bij een MS Office migratie. Een QRC is een kaart op A-4 formaat die de medewerk(st)ers naast hun computer kunnen leggen om snel functionaliteiten op te kunnen zoeken en om snel hun weg te kunnen vinden in het gebruik van het nieuwe lint/ribbon.

Hieronder kunt u de gewenste Quick Reference Card downloaden, waarbij u de keuze heeft uit een QRC voor de afzonderlijke MS Office applicaties of een QRC voor de gehele MS Office versie.

Indien u bepaalde QRC’s van een andere MS Office versie wilt hebben, neemt u dan contact met ons op en wij sturen u deze toe.

Tevens kan Tailor iT Training de QRC’s geheel op maat voor uw organisatie samenstellen, zodat deze perfect aansluit bij de praktijksituatie van de medewerk(st)ers en de Quick Reference Card tevens van uw bedrijfslogo is voorzien. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen via 085 02 01 070 of maakt u gebruik van ons contactformulier.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.