Leervormen

Leervormen

Onze opleidingen en trainingen zijn bestemd voor iedereen die op een creatieve, flexibele en kwalitatief hoogstaande manier de aanwezige kennis wil uitbreiden, specialiseren of opwaarderen.

U kunt rekenen op een kwalitatief hoogstaand advies voor creatieve en flexibele educatieoplossingen. We zijn een volwaardige opleidingsorganisatie en hebben de kwaliteit, het specialisme en de ervaren trainers in huis om effectieve trainingen te geven voor: IT eindgebruikers, IT professionals en/of IT managers. U heeft de keuze uit  diverse leermethoden, waarbij er altijd een leervorm is die bij uw vraag past:

1. Klassikaal maatwerk

Deze leervorm begint met een intakegesprek tussen de trainer en de opdrachtgever. Hierbij inventariseert de trainer de beginsituatie, de doelstelling, de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de cursist(en). De uitkomst van dit gesprek wordt verweven in het trainingsprogramma.

2. Blended learning

Dit is een combinatie van klassikaal maatwerk en e-learning. U komt alleen naar het klaslokaal voor praktijkopdrachten en hands-on oefeningen. De theorie wordt wordt voorafgaand en/of na de klassikale sessie(s) zelfstandig bestudeerd aan de hand van boeken en e-learning.

3. Fasttrack / Bootcamp

Een Fasttrack of Bootcamp is een intensieve leervorm. Deze methode is geschikt voor de ervaren IT professional. Bij deze leervorm slaagt u gegarandeerd.

4. Zelfstudie via e-learning

Deze leermethode is bedoeld voor de autodidact. De Learning Consultant begeleidt de cursist(en) via e-coaching.

5. Open inschrijving

Een open inschrijving is geschikt voor het opdoen van fundamentele kennis over een specifiek onderwerp. Het is een uitstekende oplossing wanneer u één of een klein aantal cursisten heeft.

MediaPlus e-learning 

MediaPlus e-learning is een flexibel aanpasbare online opleiding voor computergebruikers, ontworpen om mensen vaardig te laten worden in kantoor toepassingen. De MediaPlus e-learning trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en niveau’s en geschikt voor zowel beginners, gevorderde en expert office gebruikers. Iedere cursist verwerft praktische computer vaardigheden, afgestemd op zijn professionele taken.

MediaPlus heeft een unieke interactieve online technologie in de live Office omgeving en onderscheidt zich hierin van alle andere e-learning methodes. Instaptoetsen meten individuele vaardigheden en worden omgezet in een training op maat welke op de behoefte van de cursist is afgestemd.

Meer weten over MediaPlus e-learning

Een goed advies?

Tailor iT Training levert de meest efficiënte aanpak die leidt tot een hoger rendement, tegen lagere kosten. Wilt u meer weten over de voordelen van Tailor iT Training en onze ambitie om de best denkbare ondersteuning te verlenen?