MCSE – Microsoft Certified Solutions Expert

MCSE – Microsoft Certified Solutions Expert

Boek uw Microsoft MCSE examens bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen en bijbehorende examens op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare Microsoft MCSE examens. Indien u een examen zoekt voor het behalen van een specifieke Microsoft certificering, verwijzen wij u graag naar ons overzicht van de Microsoft certificeringen.

70-333: Deploying Enterprise Voice with Skype for Business 2015

Kandidaten voor het 70-333 examen zijn IT-consultants en telecommunicatieconsultants die Unified Communications oplossingen ontwerpen, plannen, implementeren en onderhouden.

70-341: Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013

Dit examen is bedoeld voor kandidaten die minimaal drie jaar ervaring hebben in het beheren van Exchange-servers en die verantwoordelijk zijn voor de Exchange messaging omgeving binnen een organisatie. Ze zijn senior beheerders die tevens…

70-413: Designing and Implementing a Server Infrastructure

Het 70-413 examen is bedoeld voor kandidaten die werken of werkzaam willen zijn als consultants, enterprise server beheerder of technisch specialist in een grote tot zeer grote Windows Server 2012 omgeving.

70-414: Implementing an Advanced Server Infrastructure

Het 70-414 examen valideert de kennis en kunde van de IT professional op het gebied van planning, configuratie en het beheer van de Windows Server 2012-diensten, zoals identiteits-en toegangsbeheer, hoge beschikbaarheid en de server infrastructuur.…

70-464: Developing Microsoft SQL Server Databases

Dit examen is bedoeld voor IT professionals die doorgaans werkzaam zijn als database administrator, database-ontwikkelaar of business intelligence-ontwikkelaar.

70-465: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server

Dit examen is bedoeld voor database-professionals die database-oplossingen ontwerpen en bouwen. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van plannen en ontwerpen voor de database-structuur, opslag, objecten en servers.

70-466: Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server

Dit examen is bedoeld voor Business Intelligence (BI) ontwikkelaars die zich met name richten op het creëren van BI-oplossingen met de bijbehorende uitvoering van multi-dimensionele data modellen, het implementeren en onderhouden van OLAP-kubussen en het…

70-467: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server

Dit examen is bedoeld voor Business Intelligence (BI) architecten, die verantwoordelijk zijn voor het totale ontwerp van een BI-infrastructuur en en de verhouding hiervan tot andere datasystemen welke in gebruik zijn.

70-473: Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions

Het 70-473 examen is voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in het valideren van hun vaardigheden op het gebied van ontwerpen en het implementeren van oplossingen voor Microsoft-gegevensplatform. Kandidaten voor dit examen hebben relevante werkervaring op…

70-537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack

Candidates for the 70-537 exam are Azure administrators and Azure Stack operators who use Azure Stack to provide cloud services to their end users or customers from within their own data center.

70-744: Securing Windows Server 2016

Het 70-744 examen is gericht op het beveiligen van Windows Server 2016 omgevingen. Het examen omvat methoden en technologieën voor het beveiligen van serveromgevingen en het beveiligen an de infrastructuur van virtuele machines via afgeschermde…

70-761: Querying Data with Transact-SQL

Het 70-761 examen is voor SQL Server-databasebeheerders, systeemtechnici en ontwikkelaars met twee of meer jaar ervaring, die hun kennis en vaardigheden op het gebied van het schrijven van query's willen valideren.

70-768: Developing SQL Data Models

Het 70-768 examen is voor Business Intelligence ontwikkelaars die zich richten op het maken van Business Intelligence oplossingen waarbij de implementatie van multidimensionale gegevensmodellen wordt vereist, alsook de implementatie en het onderhoud van OLAP-kubussen en…

70-980: Recertification for MCSE: Server Infrastructure

This exam is for individuals looking to maintain their MCSE: Server Infrastructure certification. It is based on the exam objectives from Exam 70-413 and Exam 70-414.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.