SC-100: Microsoft Cybersecurity Architect

Kandidaten voor dit examen zijn Microsoft-cyberbeveiligingsarchitecten die een cyberbeveiligingsstrategie vertalen naar mogelijkheden die de activa, het bedrijf en de activiteiten van een organisatie beschermen. Ze ontwerpen, begeleiden de implementatie en onderhouden beveiligingsoplossingen die zero trust-principes en best practices volgen, inclusief beveiligingsstrategieën voor identiteit, apparaten, gegevens, applicaties, netwerk, infrastructuur en DevOps. Ze ontwerpen ook oplossingen voor Governance and Risk Compliance (GRC), beveiligingsactiviteiten en beveiligingspostuurbeheer.

Cybersecurity-architecten werken voortdurend samen met leiders en beoefenaars van IT-beveiliging, privacy en andere rollen in een organisatie om een cyberbeveiligingsstrategie te plannen en te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een organisatie.

Kandidaten voor dit examen hebben ervaring met het implementeren of beheren van oplossingen op de volgende gebieden: identiteit en toegang, platformbescherming, beveiligingsactiviteiten, gegevensbeveiliging, applicatiebeveiliging en hybride en multicloud-infrastructuren. Ze moeten deskundige vaardigheden hebben op ten minste één van die gebieden. Ze moeten ervaring hebben met het ontwerpen van beveiligingsoplossingen die Microsoft-beveiligingstechnologieën bevatten.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: SC-100

Andere examens