MD-102: Endpoint Administrator

Kandidaten voor dit examen hebben materiedeskundigheid in het inzetten, configureren, beschermen, beheren en bewaken van apparaten en clienttoepassingen in een Microsoft 365-omgeving. Ze beheren identiteit, beveiliging, toegang, beleid, updates en apps voor endpoints. Ze implementeren oplossingen voor efficiënte inzet en beheer van endpoints op verschillende besturingssystemen, platforms en apparaattypes. Ze implementeren en beheren endpoints op schaal met behulp van Microsoft Intune, Windows 365, Windows Autopilot, Microsoft Defender for Endpoint en Azure Active Directory (Azure AD), onderdeel van Microsoft Entra.
Endpointbeheerders werken samen met architecten, Microsoft 365-beheerders, beveiligingsbeheerders en andere werklastbeheerders om een moderne werkplekstrategie te plannen en te implementeren die voldoet aan de zakelijke behoeften van een organisatie.
Kandidaten voor dit examen hebben ervaring met Azure AD en Microsoft 365 technologieën waaronder Intune. Ze moeten sterke vaardigheden en ervaring hebben in het inzetten, configureren en onderhouden van Windows client en niet-Windows apparaten.

Locaties

Meer weten over dit examen of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.

Details

Examen ID: MD-102

Andere examens