Introductie Lean - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Introductie Lean – begeleide e-learning

 395,00

Introductie Lean – begeleide e-learning

Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om de organisatie en processen zodanig in te richten dat er optimale waarde gecreëerd wordt voor de klant. Lean Management is gebaseerd op 5 belangrijke principes. Deze principes ? ook vaak stappen genoemd ? zijn weliswaar volgordelijk, maar niet eindig. Lean is een continu proces waar altijd gestreefd wordt naar continue verbetering. In deze training maakt u kennis met deze stappen en waar ze voor kunnen worden toegepast.

Doel

In deze basis training leert u de grondbeginselen van Lean, het gedachtegoed erachter en mogelijke toepassingen in uw eigen werk (omgeving) te herkennen.

Doelgroep

De basisprincipes van Lean Management zijn redelijk eenvoudig te begrijpen. Daarom is de implementatie van Lean Management wellicht op het eerste gezicht geen technisch hoogstandje. Het is een gedachtegoed waar elke laag van de organisatie mee aan de slag kan en waarbij het gedrags- en cultuuraspect minstens net zo belangrijk is als de tools. Ieder individu is gebaat bij het kennen van dit gedachtegoed

Voorkennis

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

Bij Lean Management worden de menselijke capaciteiten binnen een organisatie op een slimme manier ingezet om zoveel mogelijk waarde te creëren voor de klant. De succesvolle inzet van Lean Management leidt tot een efficiëntere organisatie met een constante kwaliteit en een hogere winstgevendheid. In deze basis training leert u de grondbeginselen van Lean, het gedachtegoed erachter en mogelijke toepassingen in uw eigen werk (omgeving) te herkennen. U maakt kennis met de 5 stappen van Lean en waar deze voor bedoeld zijn

Vervolgopleidingen

Bijzonderheden

De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning. Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 begeleide dagen e-learning. 1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

€ 395

Cursusdata

Data op aanvraag

Andere data?

Locaties

Online

Andere locatie?

SKU: M2GO-LEAN Categorieën: , Tags: ,
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.