Circulair denken - begeleide e-learning

Logo TailorIT RGB

Circulair denken – begeleide e-learning

 395,00

Circulair denken – begeleide e-learning

Komt u ze ook in uw organisatie tegen? Vraagstukken waarvan u dacht dat die al waren opgelost en/of niet het beoogde effect sorteerden. Of nog erger? Vraagstukken die u niet aan durft te pakken omdat u het gevoel hebt dat er (nog) geen oplossing voor is. Om hardnekkige vraagstukken het hoofd te bieden is een innovatieve manier van denken nodig: Circulair Denken! Door op een fundamenteel andere manier te denken dienen radicaal andere, meer duurzame oplossingen zich aan.

Doel

Na de training bent u in staat om andere soorten vragen te stellen om achter de waarom vraag de onderliggende Circulaire Causaliteit te vinden;
De deelnemers herkennen versterkende en remmende oorzakelijke relaties;
De deelnemers kunnen suggesties voor regelkringen herkennen en benoemen om zo een actief gedragspatroon te verklaren;

Doelgroep

De training is bedoeld voor mensen met een denk en werk niveau die aansluit bij Lean, Six-Sigma, Theory of Constraint, Systeemdenken, Regeltechniek, Continu Verbeteren of ervaring hebben met bedrijfstransformaties. De deelnemers hebben affiniteit met het analyseren van hardnekkige organisatorische of persoonlijke vraagstukken. De deelnemers willen een keer nader kennis maken met het concept van circulair denken voordat ze er echt in willen investeren.

Voorkennis

Vorm

Klassikale training en e-learning

Inhoud

Tijdens de training wordt een paradigma bij je gestart om naast het klassieke Lineair Denken ook Circulair te leren Denken. De basis daarvan is de regeltechniek en verandermanagement technieken. Als deelnemer krijgt u een nieuw begrippen kader met betrekking tot Circulair Denken; inzicht in de noodzaak tot Circulair Denken; inzicht in hoe gedragspatronen met Circulair Denken geanalyseerd kunnen worden; inzicht in hoe Circulaire Causaliteit patronen genereerd.
Onderwerpen die aan bod komen en waarmee u gaat oefenen zijn:

 • Circulaire Causaliteit
 • Versterkende en Remmende oorzakelijke relaties herkennen
 • Leren hoe op basis van oorzakelijke relaties de dynamiek van gedragsveranderingen verklaard kan worden.
 • Vervolgopleidingen

  Bijzonderheden

  De duur van de e-learning bestaat is 30 dagen. Bij een privé-/maatwerktraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat drie kwartier klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals drie kwartier klassikale training.
  Bij een groepstraining heeft u voordat u met de e-learning aan de slag gaat 1,5 uur klassikale training. Na afloop van de 30 dagen e-learning heeft u nogmaals 1,5 uur klassikale training.
  De genoemde prijs van ? 395,00 excl. BTW is gebaseerd op een privé-/maatwerktraining. Indien u in een groepstraining geïnteresseerd bent, kunt u de staffel hiervoor op de pagina van MicroTraining2Go vinden.

  Privé-/maatwerk: 1,5 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning.
  Groepstraining: 3 uur online klassikaal en 30 dagen begeleide e-learning.
  1 jaar toegang tot de e-learning omgeving.

  € 395

  Cursusdata

  Data op aanvraag

  Andere data?

  Locaties

  Online

  Andere locatie?

  SKU: M2GO-CIRCULAIR Categorieën: , Tags: ,
  Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.