Nieuwe training: Privacybescherming

27 mrt Nieuwe training: Privacybescherming

Op 25 mei 2018 zijn alle Europese organisaties en veel private ondernemingen verplicht een gekwalificeerde Data Protection Officer (DPO) / Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen.

Een functie die meer vraagt dan alleen de theoretische en juridische basis. Vanuit deze basis ontwikkelt u gedurende de opleiding een privacy beleid en implementatieplan, zodat u aan alle wettelijke vereisten kunt voldoen. De laatste stap is de implementatie zelf. We staan stil bij de rol van Data Protection Officer en Functionaris Gegevensbescherming en wat dat van u als professional vraagt. Kortom u bent klaar om te voorkomen dat uw organisatie tegen reputatieschade en verhoogde boetes aanloopt.

De opleiding voorziet in een verbreding van de theoretische en juridische basis. U krijgt inzicht in het totale speelveld en kunt vanuit een helicopterview kijken naar gegevensbescherming.

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseurs of bekijk de training.Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.