Nieuwe training: Data Protection Officer (DPO) – in de praktijk

De in mei 2018 wettelijk verankerde functie van Data Protection Officer (DPO) vereist een professionaliseringsslag voor de meeste organisaties.
In deze zeer actuele, praktijkgerichte en gedegen opleiding word je volgens de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) opgeleid tot Data Protection Officer (DPO).
In heldere stappen, checklists, schema’s en implementatie matrices worden inzichten, technieken en methodes besproken die in elk bedrijf en in elke (publieke) organisatie kunnen worden toegepast.
Complexe wet- en regelgeving wordt voor je op een toegankelijk wijze behandeld. Daarnaast komen tal van multidisciplinaire zaken als IT, Security, Risicomanagement, Crisismanagement, Compliance, Governance, Ethiek, Business Intelligence (BI) en projectmanagement aan de orde.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.