“Knowledge on demand”

07 mrt “Knowledge on demand”

Herkent u dit ook? U bent druk aan het werk en dan komt uw collega met een vraag of je “even” iets zou kunnen doen: “Het samenvoegen van een document, een filmpje invoegen in een presentatie of het maken van een draaitabel”.
Het zijn maar voorbeelden van functies die standaard in uw Microsoft Office applicaties zitten, maar vaak de vraag oproepen: “Hoe zat dat ook al weer?”. Het zoeken naar de oplossing vergt vaak veel tijd, tijd die u eigenlijk niet heeft door een toenemende werkdruk en uw eigen werkzaamheden die ook moeten worden gedaan. Op dit moment zou u willen dat u per direct zou kunnen beschikken over die specifieke kennis die u nodig heeft voor het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden.

Tailor iT Training heeft deze oplossing voor u!
Wij begrijpen als geen ander dat, zeker waar het gaat om Microsoft Office, standaard klassikale trainingen niet meer van deze tijd zijn en wij begrijpen ook dat het voor velen onmogelijk is om alle functies binnen de Microsoft Office applicaties te kennen en te beheersen.
Daarom hebben wij een e-Learning oplossing die u hierin kan voorzien.
U beschikt hiermee over een volledig trainingsprogramma dat simpel op te splitsen is in hapklare onderwerpen, afgestemd op uw dagelijkse praktijk.
Hierdoor kunt u beschikken over specifieke kennis, waar en wanneer u dit nodig heeft. Of te wel “Knowledge on demand”!Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.