PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant

Logo TailorIT RGB

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant

Kandidaten voor dit examen voeren ontdekking uit, leggen vereisten vast, betrekken vakexperts en belanghebbenden, vertalen vereisten en configureren Power Platform-oplossingen en apps. Ze creëren toepassingsverbeteringen, aangepaste gebruikerservaringen, systeemintegraties, dataconversies, aangepaste procesautomatisering en aangepaste visualisaties.

Kandidaten implementeren het ontwerp dat is geleverd door en in samenwerking met een oplossingsarchitect en de standaarden, branding en artefacten die zijn opgesteld door User Experience Designers. Ze ontwerpen integraties om naadloze integratie te bieden met applicaties en services van derden.

Kandidaten werken actief samen met leden van het kwaliteitsborgingsteam om ervoor te zorgen dat oplossingen voldoen aan functionele en niet-functionele vereisten. Ze identificeren, genereren en leveren artefacten voor verpakking en implementatie aan DevOps-technici, en bieden operationele en onderhoudstraining aan Power Platform-beheerders.

Power Platform Functional Consultants moeten bekend zijn met modelgestuurde Dynamics 365-applicaties en ervaring hebben met het gebruik van de Power Platform-componenten om Dynamics 365-modelgestuurde applicaties uit te breiden en aan te passen.

Trainingen
Exameneisen
  • Configure the Common Data Service
  • Create apps by using Power Apps
  • Create and manage Power Automate
  • Implement Power Virtual Agents chatbots
  • Integrate Power Apps with other apps and services
  • SKU: PL-200 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.