PL-100: Microsoft Power Platform App Maker

Logo TailorIT RGB

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker

PL-100: Microsoft Power Platform App Maker

De app-maker bouwt oplossingen om taken en processen voor zichzelf en hun team te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren, waar ze diepgaande expertise hebben in het oplossingsdomein. Ze zijn bekwaam in de belangrijkste taken van technische bedrijfsanalisten, zoals datamodellering, basis UX-ontwerp, vereistenanalyse, procesanalyse, enz.

De app-maker cre‰ert en handhaaft bedrijfsprocessen, structureert digitale verzameling van informatie, verbetert de effici‰ntie van herhaalbare taken en automatiseert bedrijfsprocessen.

De app-maker gebruikt de maker-tools van Power Platform om zakelijke problemen op te lossen. Ze hebben mogelijk ervaring met Visual Basic for Applications, Excel-draaitabellen, Teams en andere tools. Ze moeten een basiskennis hebben van datamodellen, gebruikersinterface en processen. De app-maker is zich bewust van de mogelijkheden en beperkingen van beschikbare tools en begrijpt hoe deze toe te passen.

De app-maker is zelfgestuurd en oplossingsgericht. Ze hebben misschien geen formele IT-training, maar zijn vertrouwd met het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen met een persoonlijke groeimindset. Ze begrijpen de operationele behoefte en hebben een visie op het gewenste resultaat. Ze benaderen problemen met gefaseerde en iteratieve strategie‰n.

Trainingen
Exameneisen
  • Design solutions
  • Create solutions
  • Analyze and visualize data
  • Implement and manage solutions
  • SKU: PL-100 Categorieën: , ,
    Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.