Huawei trainingen

Huawei trainingen

Volg Huawei trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Huawei is een toonaangevende ICT leverancier. Huawei producten en oplossingen worden wereldwijd ingezet in meer dan 140 landen. Klanten zijn telecom operators, bedrijven en consumenten. In Nederland draaien onder andere de 4G netwerken van KPN, Tele2 en T-Mobile op Huawei apparatuur. Een Huawei certificering verbetert uw concurrentiepositie en draagt bij aan een succesvolle carrière in de ICT.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Huawei trainingen.

Huawei Certified ICT Associate Routing & Switching – Bootcamp

Deze training is bedoeld voor degenen die ICT associate willen worden, die het HCIA certificaat willen halen of zich willen her certificeren.

Huawei Certified ICT Professional Routing & Switching – Bootcamp

Deze training is bedoeld voor degenen die ICT associate willen worden, die het HCIP certificaat willen halen of zich willen her certificeren.

Huawei Certified Network Associate – Build Storage System Network (HCNA-BSSN)

Met HCNA-certificering demonstreer je een basiskennis van kleine en middelgrote netwerken, inclusief algemene netwerktechnologieën, en de mogelijkheid om het ontwerp van kleine en middelgrote netwerken te ondersteunen en de ontwerpen te implementeren met behulp van…

Huawei Certified Network Associate – Build Storage System Network (HCNA-BSSN) Fasttrack

Met HCNA-certificering demonstreer je een basiskennis van kleine en middelgrote netwerken, inclusief algemene netwerktechnologieën, en de mogelijkheid om het ontwerp van kleine en middelgrote netwerken te ondersteunen en de ontwerpen te implementeren met behulp van…

Huawei Certified Network Associate – FastTrack

Deze training is bedoeld voor diegenen die hopen een netwerkpartner te worden, die een HCNA-certificaat hopen te behalen, of hetzelfde niveau technisch certificaat in de industrie hebben behaald, en hopen een Huawei-certificaat te behalen.

Huawei Certified Network Associate – Huawei Networking Technology and Device (V2.1)

Deze training is bedoeld voor diegenen die Huawei Certified Network Associate willen worden. Voor degenen die over basis IT-vaardigheden beschikken, maar geen kennis hebben van IP-netwerken.

Huawei Certified Network Professional – Routing and Switching

Deze training is bedoeld voor diegenen die hopen een netwerkprofessional te worden of diegenen die het HCNP-RS (HCDP) certificaat willen behalen

Huawei Certified Network Professional – Routing and Switching – FastTrack

Deze training is bedoeld voor diegenen die hopen een netwerkprofessional te worden, die HCNP-RS (HCDP) -certificaat hopen te behalen of diegenen die hetzelfde niveau technisch certificaat in de industrie hebben behaald en hopen een Huawei-certificaat…

Huawei HCIA-Storage-BSSN Building the Structure of Storage Network

HCIA-Storage is een IT-convergentiecertificering. Deze certificering is gericht op een uitgebreide opslag technologie van moderne informatiebehervereisten en is een instapcertificering voor elke IT-ingenieur of technische student die geïnteresseerd is in opslagtechnologie.

Huawei HCIP-CCSS & HCIP-CDPS Fast Track

HCIP-Storage is een IT-convergentiecertificering, die gepositioneerd is om capaciteiten te construeren van professionele opslagtechnici en de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor producttechnologieën, planning en ontwerp, bediening en onderhoud, troubleshooting van Huawei Storage-producten te…

Huawei HCIP-Storage-CCSN Constructing Converged Storage Network

Deze training introduceert hardware en softwarefuncties voor opslagproducten en opslagsystemen. Typische applicaties zullen ook in deze training opgenomen worden.

Huawei HCS-Field-Server V2.5

HCS-Field-Server-certificering is gericht op het leiden, installeren, bedienen, onderhouden en oplossen van problemen met Huawei serverproducten.

Huawei OceanStor V3 Storage Array -Initialiseren, Configureren en Management

U krijgt inzicht in de concepten achter de verschillende Huawei OceanStor V3 Storage Arrays. In de cursus leert u de concepten van snapshots en replicatie, en worden de basisbegrippen van iSCSI, Fibre Channel en TCP/IP…

Actueel en wetenschappelijk onderbouwd certificeringsysteem

Het Huawei certificeringssysteem sluit optimaal aan op de loopbaanontwikkeling van de moderne ICT’er. Dankzij het modulair opgezette certificeringssysteem worden verschillende niveaus van ICT-kennis en vaardigheden aantoonbaar gemaakt. De certificering heeft betrekking op alle ICT-technische gebieden en sluit goed aan op de vraag naar ICT skills vanuit de werkgevers.

Met Huawei trainingen worden kandidaten optimaal voorbereid op de erkende HCNA, HCNP en HCIE Routing & Switching certificeringen van Huawei. Ter voorbereiding op de HCNA en HCNP certificering kunnen kandidaten deelnemen aan de officiële Huawei trainingen. Met een erkende Huawei certificering wordt jouw kennis aantoonbaar en je marktwaarde vergroot. Certify today, master tomorrow.

Nadat een kandidaat de HCNA en HCNP certificeringen heeft behaald en aantoonbare praktische ervaring heeft opgedaan met Huawei apparatuur kan een kandidaat deelnemen aan de HCIE (Huawei Certified Internetwork Expert) certificering. De HCIE certificering bestaat uit een theoretisch examen, een lab examen en een afsluitend interview. Het lab examen en het interview worden afgenomen op het hoofdkantoor van Huawei in Nederland.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.