Verandering verschuivings- en annuleringsbeleid van Microsoft examens

Sinds 1 mei jongstleden is het bestaande verschuivings- en annuleringsbeleid van Microsoft examens in zijn geheel veranderd. Deze verandering ziet er als volgt uit:
Mocht u een examen willen verschuiven of annuleren dan is tot 6 werkdagen voor aanvang annulering of verschuiving kosteloos.
Tot 5 werkdagen voor aanvang van het examen zal er een vergoeding in rekening worden gebracht.
Wanneer u niet komt opdagen voor een examen of u verschuift/annuleert het examen niet minimaal 24 uur voor het geplande examen dan zijn de volledige examenkosten voor uw eigen rekening.
Werkdagen van Pearson Vue zijn maandag tot en met vrijdag uitgezonderd Pearson Vue vakanties.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.