Nieuwe examens: Microsoft Azure

Met ingang van 1 december 2017 is het examen 70-534 vervangen door het nieuwe examen 70-535. Het nieuwe examen bevat 30% meer architectuur vragen dan het 70-534 examen.
Omdat het significant veranderd is, heeft het examen een nieuwe nummer gekregen.

Tevens zullen er op korte termijn meer mogelijkheden komen om MCSA Cloud Platform en MCSE Cloud Platform & Infrastructure te behalen. De volgende examens zullen op korte termijn beschikbaar zijn:

  • 70-537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack
  • 70-538: Implementing Microsoft Azure DevOps Solutions
  • 70-539: Managing Linux Workloads on Azure
Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.