Microsoft Specialist certificeringen

Door te slagen voor een Microsoft Specialist examen, valideert u uw kennis van en vaardigheden in een gespecialiseerd technologisch gebied. Bepaalde Microsoft Specialist examens zijn als vereisten opgenomen voor Microsoft Partner Network-vaardigheden, waarmee uw bedrijf zich in een specifieke technische discipline kan onderscheiden.

Er zijn diverse technologische gebieden en disciplines waarin een Microsoft Specialist certificering kan worden behaald:

  • MS Windows 10
  • MS Windows 7
  • MS Visual Studio
  • MS Azure
  • MS App- en Desktop virtualisatie

Kijk op onze pagina voor de verschillende Microsoft Specialist certificeringen, de betreffende examens en de bijbehorende trainingen of neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de Microsoft Specialist certificeringen.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.