Microsoft Replacement Exams

Op termijn gaan vele Microsoft examens “met pensioen”. Hoewel deze examens vanaf de pensioendatum komen te vervallen, worden de meesten ervan vervangen door een nieuwere en modernere generatie examens, ook wel Replacement Exams genoemd.

Hoewel de naamgeving doet vermoeden dat het tijdelijke examens zijn, is niets minder waar dan dat. Het enige dat Microsoft probeert te bereiken is dat het eenvoudiger moet worden om de nieuwe examens te plotten door slim gebruik te maken van de huidige examens. Tevens weten de mensen zo welke examens ze moeten doen om hun certificeringen te upgraden naar het nieuwe Role-based model dat Micrososft onlangs geïntroduceerd heeft.

In dit item worden de examens die met pensioen gaan, afgezet tegen de Replacement Exams. De bedoeling is dat er hierdoor een kort overzicht ontstaat welke eenvoudig te gebruiken is.

Examens die per 31 december 2018 met pensioen gaan:

Examens die per 31 maart 2019 met pensioen gaan:

Examens die per 30 juni 2019 met pensioen gaan:

Replacement Exams welke op dit moment bekend zijn:

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.