Certification update MCSA Windows Server 2016

Microsoft heeft officieel het nieuws over de definitieve release van MCSA Windows Server 2016 naar buiten gebracht.
Deze certificering is de natuurlijke opvolger van MCSA Windows Server 2012 en ziet er als volgt uit:

De release van het 70-740 examen staat gepland voor oktober dit jaar en de overige twee examens zullen daarna snel volgen.

Upgrade naar MCSA Windows Server 2016

Iedereen die nu al een MCSA Windows Server 2012 certificering heeft kan deze upgraden naar de nieuwe 2016 certificering. Microsoft heeft hiervoor een specifiek upgrade examen in het leven geroepen te weten: Upgrade Your Skills to MCSA: Windows Server 2016 (exam 70-743).

Hiermee komt er een einde aan de MCSA Windows Server 2008 certificering en aan een aantal Windows Server 2008 examens:

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.