Azure certificering

Microsoft heeft op 24 september aangekondigd haar trainingsprogramma en certificering te wijzigen naar rol-gebaseerde training en certificering. Door middel van role-based training en certificering wordt aansluiting gezocht bij vaardigheden en competenties welke benodigd zijn in een specifieke functie(rol).
Tot 30 juni 2019 zal voor Azure een overgangsperiode gelden. Dit is de kortste weg naar de nieuwe certificeringen:

 • Micrososft Certified Azure Administrator (Associate)
  An Azure Administrator is responsible for implementing, monitoring and maintaining Microsoft Azure Solutions, including major services related to compute, storage, network and security.20533: Implementing Micrososft Infrastructure Solutions
  AZ-102 Overgangsexamen
 • Microsoft Certified Azure Developer (Associate)
  Microsoft Azure is the cloud of modern business. Expand your Azure development skilss to meet future business needs as a Microsoft Certified Azure Developer Associate.20532: Developing Microsoft Azure Solutions
  AZ-202 Overgangsexamen
 • Microsoft Certified Azure Architect (Expert)
  Master the skills needed to design solutions that run on Azure. A Microsoft Azure solution architect must have expertise in compute, network, storage and security.20535: Architecting Microsoft Azure Solutions
  AZ-302 Overgangsexamen

De examens zijn tot 31 december 2018 beschikbaar.
De overgangsexamens zijn tot uiterlijk 30 juni 2019 beschikbaar.

Microsoft Azure DevOps Solutions
Op 29 oktober heeft Microsoft een nieuwe examen – vooralsnog in beta – uitgebracht. Exam AZ-400, Microsoft Azure DevOps Solutions.

Dit examen is de realisering van de job rol Azure DevOps Engineer. Met het beschikbaar stellen van dit examen maakt Microsoft het certificeringspad voor de job role inzichtelijk:

 • of het certificaat Azure Administrator Associate
 • of het certificaat Azure Developer Associate
 • in combinatie met het behalen van Exam AZ-400

Wanneer zowel de certificaten 1 en 2 zijn behaald en examen AZ-400, dan resulteert dit in de status Azure DevOps Engineer EXPERT.

Voor meer informatie over onze Microsoft Azure Trainingen of Examens kijk dan even hier.

Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.