Reminder gratis webinar MicroTraining2Go – Work Life Balance

22 mrt Reminder gratis webinar MicroTraining2Go – Work Life Balance

Gratis webinar MicroTraining2G0 – Work Life Balance door Martine Brandt
Work Life Balance is één van de trainingen die op de MicroTraining2Go methode is gestoeld. Deze training staat geheel in het teken van het evenwicht tussen werk en privé. Een knelpunt voor velen in dit corona tijdperk. Wij hebben de handen ineengeslagen en besloten onze klanten een gratis reset, in de vorm van een webinar, aan te bieden. Hiervoor hebben wij Martine Brandt, niet de eerste de beste coach op het gebied van welzijn, gevraagd. Met 28 jaar ervaring heeft ze klanten, van het Ministerie van Sociale Zaken tot de Kunsthal, gecoacht waarbij het welzijn van de mens centraal staat.

Een korte omschrijving van de MicroTraining die we hanteren
Inhoud van de training is belangrijk, maar de manier waarop de training wordt gegeven is zeker zo belangrijk. Max. 1,5 / 3 uur virtueel / online verdeeld over 3 x 0,5 / 1 uur volgens een strak format en daarna via jouw mobiel leren waar en wanneer jij wilt. Chatten met jouw docent of mede cursisten, gamen als je wilt en door middel van diverse vragen zorgen wij ervoor dat de stof die je tot je neemt op de lange termijn in je geheugen blijft en je niet alles weer binnen een paar dagen bent vergeten. Dit alles aan de hand van de IoM methodiek die wetenschappelijk onderbouwd en bewezen succesvol is. In het volgende filmpje wordt de IoM methodiek in het kort uitgelegd: Institute of Microtraining Nederland – YouTube

Een interessante én leerzame kennismaking
Leuker kunnen we het niet maken: kennismaken met MicroTraining2Go door het volgen van een webinar die u helpt de regie over uw tijd terug te krijgen.
In deze Work Life Balance webinar bespreekt Martine onder andere de oorzaak van dat dunne scheidingslijntje tussen werk & privé en maakt ze u bewust van de mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw leven meer in balans komt. Wilt u meer weten over de Work Life Balance – begeleide e-learning, kijk dan op onze website.

Grijp de gratis kans op meer balans
U hoeft slechts één uurtje in uw agenda te reserveren om te profiteren van de gouden tips van Martine op de MicroTraining2Go manier: donderdag 25 maart van 09:00 tot 10:00 uur.
U kunt zich hier inschrijven. Na ontvangst van uw gegevens ontvangt u tijdig de uitnodigingslink.

Mocht u naar aanleiding van het Webinar interesse in de Work Life Balance – begeleide e-learning hebben, meld u zich dan binnen 14 dagen na afloop van het Webinar aan. U ontvangt dan 15% korting op de begeleide e-learning.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan dit kleine gebaar met een groot resultaat.

Team Tailor iT Training en Tailor YouMeer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.