Microsoft Azure certificerings updates

In het aankomende half jaar zullen een aantal Microsoft Azure certificeringen veranderen, te weten:

 • Azure Stack Hub Operator Associate
  Het 70-537: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub examen zal op 31 januari 2021 vervallen. Deze zal vervangen worden door het AZ-600: Configuring and Operating a Hybrid Cloud with Microsoft Azure Stack Hub examen.
 • Data & AI
  Er is een vervangende training en bijbehorend examen voor de AI-100 Designing and Implementing an Azure AI Solution aangekondigd. Dit is de AI-102: Designing and Implementing an Azure AI Solution. De verwachting is dat deze training in de tweede helft van februari beschikbaar komt.
 • Azure Data Engineer
  In de loop van kwartaal 1 – 2021 zullen de huidige DP-200 en DP-201 door de DP-203: Data Engineering on Microsoft Azure vervangen worden. De DP-200 en DP-201 examens zullen op 30 juni 2021 vervallen.
 • Windows Virtual Desktop
  Voor Windows Virtual Desktop zit een nieuwe training en bijbehorend examen in de planning. Het betreft een specialty certificering welke de noemer AZ-104 zal krijgen. De huidige planning is dat deze training eind maart 2021 uit gaat komen. De naam van de training en het examen is nog niet bekend.
Bert Knot

Bert Knot

Mijn motto is: ‘’Zorg ervoor dat je elke dag je werk met plezier kan doen’’. De mensen die mij kennen weten dat ik een persoon ben die altijd van het positieve uitgaat. Daarnaast vind ik het heerlijk om voor onze klanten/relaties de kennis en vaardigheden in kaart te brengen en aan te leren of te ontwikkelen zodat zij ook, net zoals ik, met plezier naar hun werk kunnen gaan. De kernwaarde die mij dan ook het beste omschrijft is Geniet elke dag van het werk wat je doet. Bij Tailor iT Training en Tailor You hou ik me dan ook bezig met het adviseren van mensen over welke kennis en vaardigheden ze zouden kunnen aanleren. Hierbij komen veel creativiteit en flexibiliteit kijken, maar ook de gedachte welke leerstijl het beste bij de desbetreffende cursist(en) past. Hiervoor bedenk ik dan ook de juiste opleidingsoplossing, zodat men datgene leert om met plezier naar het werk te kunnen gaan, want als je jouw werk met plezier doet, krijg je er energie van, ben je veel productiever en wordt je ook erg gewaardeerd.