MOS – Microsoft Office Specialist

MOS – Microsoft Office Specialist

De Microsoft Office Specialist (MOS) certificering is het bewijs van bekwaamheid voor academici en bedrijven. Het wordt wereldwijd gezien als de belangrijkste certificering die wordt gekozen om kennis en vaardigheden aan te tonen die horen bij de Microsoft Office systemen.

Kies hieronder uit de certificeringen voor meer informatie over de examens die u dient af te leggen en de aanbevolen trainingen die u kunt doen om de MOS status (en eventuele specialisaties) te behalen.

MediaPlus e-learning 

MediaPlus e-learning is een flexibel aanpasbare online opleiding voor computergebruikers, ontworpen om mensen vaardig te laten worden in kantoor toepassingen. De MediaPlus e-learning trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften en niveau’s en geschikt voor zowel beginners, gevorderde en expert office gebruikers. Iedere cursist verwerft praktische computer vaardigheden, afgestemd op zijn professionele taken.

MediaPlus heeft een unieke interactieve online technologie in de live Office omgeving en onderscheidt zich hierin van alle andere e-learning methodes. Instaptoetsen meten individuele vaardigheden en worden omgezet in een training op maat welke op de behoefte van de cursist is afgestemd.

Meer weten over MediaPlus e-learning
Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.