MS Office workshops

MS Office workshops

Volg MS Office workshops bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen en workshops op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS Office workshops.

Er zijn geen resultaten gevonden die voldoen aan uw zoekcriteria. Wanneer u een bepaalde training of examen niet kunt vinden, neemt u dan contact met ons op.

MS Office workshops van Tailor iT Training

Wilt u effectiever en efficiënter met MS Excel leren werken en meer weten over het maken van tabellen in MS Excel om hier vervolgens berekeningen en analyses mee te kunnen maken? Of wilt u weten hoe u meer uit MS Excel kunt halen door de samenwerking met andere MS Office applicaties en door middel van macro’s veel voorkomende taken kunt automatiseren?

Wilt u MS Word sjablonen (welke bestaan uit opmaakprofielen, werkbalken, menu’s, macros’s en Autoteksten) en/of formulieren kunnen ontwerpen en beveiligen? Of wilt u meer weten of het samenvoegen van een hoofddocument met een lijst van gegevens, voor het maken van een direct-mailingbestand?

Of wilt u leren hoe u, met behulp van MS PowerPoint, effectieve presentaties kunt maken en deze wilt kunnen inzetten als effectief hulpmiddel om het optimale resultaat te bereiken?

Voor deze, en nog veel meer, specifieke vragen  met betrekking tot de verschillende MS Office applicaties hebben we diverse MS Office workshops ontwikkeld.

Klassikaal of Maatwerk?

Al onze MS Office workshops kunnen wij zowel als klassikale sessies op één van onze opleidingslocaties, maar ook  bij u op locatie verzorgen. De MS Office workshops kunnen geheel op uw wens worden afgestemd, waarbij we kijken naar de beginsituatie, de doelstelling,  de praktijksituatie en het verwachtingspatroon van de medewerk(st)er.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.