MS Office 365 trainingen

tailorit_beeld10_1240

MS Office 365 trainingen

Volg MS Office 365 trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Tailor iT Training biedt u de volgende mogelijkheden met betrekking tot MS Office 365 trainingen aan.

Werken met MS Office 365

Web-based computing (the cloud) is zonder twijfel de toekomst van MS Office-applicaties en -technologieeen. Met MS Office 365 werkt u in the cloud en heeft u altijd en overal de beschikking over al uw documenten…

MS Office 365 training van Tailor iT Training

Web-based computing (the cloud) is zonder twijfel de toekomst van MS Office applicaties en technologieën. Met MS Office 365 werkt u in the cloud en heeft u altijd en overal de beschikking over al uw documenten en andere informatie die u voor uw werk nodig heeft. Onze tweedaagse en intensieve MS Office 365 training biedt u diepgaande kennis van de mogelijkheden van MS Office 365.

Tailor iT Training biedt ondersteuning voor eindgebruikers die de stap maken naar MS Office 365 en de Cloud. Door verschillen en nieuwe mogelijkheden tijdens gerichte cursussen toe te lichten, zijn de deelnemer aan het eind van de MS Office 365 training in staat om de gehele MS Office 365 dienst onder de knie te krijgen.

Overstappen naar MS Office 365

Wanneer u van een eerdere MS Office versie migreert naar MS Office 365 bieden wij een MS Office 365 migratietraining aan. Deze MS Office 365 training geeft een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies in Office 365. Daarbij komen vernieuwde opties aan de orde en wordt er ingegaan op toevoegingen en veranderingen. De bedoeling van deze training is om de bestaande kennis van Office te vernieuwen naar Office 365. Gezamenlijk wordt op de onderwerpen ingegaan. Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers kan een onderwerp nader worden belicht. Er is ruime gelegenheid tot oefening en afwisseling tussen aangeboden theorie en praktijk.

Bent u geen gebruiker maar een IT Professional en wilt u alle mogelijkheden van MS Office 365 leren kennen, dan hebben we een passende training ontwikkeld, namelijk de 20346: Managing Office 365 Identities and Services (MOC20346).

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.