MySQL trainingen

MySQL trainingen

Volg MySQL trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Graag verwijzen wij naar de onderstaande mogelijkheden met betrekking tot onze MySQL trainingen.

My SQL Performance Tuning

In deze klas leer je praktische, veilige, zeer efficiënte manieren om de prestaties voor de MySQL-server te optimaliseren. Deze cursus bereidt elke student voor op de vaardigheden die nodig zijn om hulpmiddelen te gebruiken voor…

MySQL for Beginners

Als je een solide basis wilt leggen in je ontwikkelingsloopbaan, is deze cursus een ideale plek om te beginnen. MySQL voor beginners laat je kennismaken met de basisprincipes van relationele databases en SQL via praktische…

MySQL for Developers

Deze cursus leert je de kennis, vaardigheden, tools en problemen die betrokken zijn bij het schrijven van toepassingen met de MySQL-databaseserver. Het vormt de kern van het leertraject van MySQL Developer.

Wat is MySQL?

We leven in een informatiemaatschappij. Informatie wordt veelal opgeslagen in databases. Vrijwel alle databases zijn relationele databases, die gebruik maken van Structured Query Language, oftewel SQL, om data op te vragen en te manipuleren. De gratis SQL-gebaseerde database MySQL is erg populair geworden door zijn snelheid en betrouwbaarheid.

Voor wie?

MySQL trainingen zijn vooral interessant voor websitebouwers en webprogrammeurs in een PHP omgeving, omdat relationele databases, vooral MySQL, op de meeste webhosts standaard zijn. Echter, ook steeds meer ontwikkelaars in andere omgevingen, zoals C++, maken gebruik van MySQL omdat deze relationele database krachtig en snel is en applicatieontwikkelaars veel werk uit handen neemt.

Welke MySQL training?

In onze MySQL for Beginners training leert u eerst de grondbeginselen van de taal SQL. Voor ontwikkelaars is de MySQL for Developers training erg geschikt. Bent u een ervaren database administrator dan is wellicht de MySQL High Availibility training passend voor u.

De bovenstaande en nog meer MySQL trainingen kunt u bij Tailor iT Training volgen. Zowel als klassikale training als maatwerktraining, of wellicht een verkort privé-/maatwerktraject. Neem contact met Tailor iT Training op om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken welke training en leermethode het best bij u past.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.