MS Visual Studio trainingen

MS Visual Studio trainingen

Volg MS Visual Studio trainingen bij Tailor iT Training. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze MS Visual Studio trainingen.

Dotnet Core Essentials

Deze training is een vervolg op de Object Oriented Programming using C# training en behandelt een aantal .NET Core technieken die vaak voorkomen in ontwikkeltrajecten. De technieken zijn algemeen van aard en komen veel voor…

Introduction to Programming in .NET (MOC10975)

De Introduction to Programming in .NET (MOC10975) training wordt officieel niet meer door Microsoft aangeboden. Omdat de kennis van deze training nog wel relevant kan zijn, bieden wij deze kennis alsnog aan.

Object Oriented Programming using C#

In deze training zal worden stilgestaan bij object georiënteerde principes en welke middelen de taal C# biedt om deze principes te realiseren.

In onze MS Visual Studio trainingen leert u werken met de veelgebruikte softwareontwikkelomgeving van Microsoft. Met de Visual Studio Integrated Development Environment (IDE) creëert u (web)applicaties voor diverse Microsoft- of Windows-omgevingen zoals ASP.NET, XML-webservices, Azure, Windows-desktop en mobiele toepassingen voor o.a. Windows Phone en Windows Store.

Volg MS Visual Studio trainingen bij Tailor iT Training en leer de vaardigheden waarmee u verschillende soorten toepassingen voor verschillende platformen kunt maken en leveren. Ongeacht of u C# of HTML5 wilt leren, met de verschillende trainingspaden leert u de C#-taal op een .NET framework, of HTML5 met JavaScript en CSS3. Hierbij wordt de kracht van Microsoft Visual Studio optimaal benut.

Beginnersniveau: Developer

Het beginnerspad is een goede optie voor starters die de basisbegrippen van .NET en HTML5 willen leren. Deze MS Visual Studio trainingen bereiden u ook voor op de Microsoft MTA Visual Studio certificering.

Ook voor de verschillende MS Visual Studio trainingen op Expert niveau kunt u bij Tailor iT Training terecht. Deze Visual Studio trainingen bereiden u voor op de verschillende Microsoft MCSD Visual Studio certificeringen.

 

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.