Basis IT Beheer trainingen

Basis IT Beheer trainingen

Volg Basis IT Beheer trainingen bij Tailor iT Trainingen. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Basis IT Beheer trainingen. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact met ons op om te bekijken of we deze (maatwerk)training voor u kunnen verzorgen.

Blockchain Foundation (BCF)

Sinds de paper van pseudoniem Satoshi Nakamoto: Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System geïntroduceerd is, is blockchain een technologie die in snel tempo de wereld over lijkt te nemen. In eerste instantie was blockchain meer…

Blockchain in de praktijk

Blockchain is de technologie achter cryptovaluta en is een database waarin transacties via cryptografie vastgelegd worden zodanig dat onbevoegden geen wijzigingen meer kunnen aanbrengen, zonder dat dit gedetecteerd wordt. De Blockchain technologie biedt dus de…

Functioneel beheer Office 365

Deze 2-daagse training geeft je meer inzicht in de werkzaamheden en processen die behoren bij het functioneel beheer van Office 365. Met functioneel beheer maak je de Office365 omgeving op maat aan de eisen van…

Internet of Things (IoT) Foundation

Volgens internationaal onderzoek is 85% van alle organisaties van plan om Internet of Things (IoT) op korte termijn te gaan inzetten. De reden hiervoor is hun behoefte aan innovatie en bedrijfsefficiëntie. Velen zijn wel bekend…

Leergang Agile

Deze training is bedoeld voor projectmanagers, business managers en anderen die zich willen specialiseren in de Agile werkwijze.

Leergang Applicatie Beheer

Deze training is bedoeld voor (toekomstige) applicatiebeheerders die de applicatieeheerprocessen willen implementeren en aansturen.

Leergang Functioneel Beheer

Deze training is bedoeld voor mensen die zich aan de business-kant, in het aansturen van de ICT-leveranciers, willen specialiseren.

Leergang Project Management

Deze training is bedoeld voor iedereen die ICT-projecten wil kunnen uitvoeren, aansturen en managen.

Leergang Servicedesk

Deze training is bedoeld voor mederwerkers van een Servicedesk die zich verder willen bekwamen in het uitvoeren, aansturen en managen van de processen op een Servicedesk.

Leergang Technisch Beheer

Deze training is bedoeld voor mensen die de Technisch Beheer-processen willen leren uitvoeren, aansturen en managen.

Leergang Test Management

Deze training is bedoeld voor:Key-users die betrokken zijn bij acceptatietestenFunctioneel Beheerders die betrokken zijn bij acceptatietestenApplicatie- en technisch beheerders die betrokken zijn bij unit- en systeemtesten(Aankomend) Testers

Leergang: Applicatie Beheer Professional

Deze training is bestemd voor (toekomstig) Applicatie Beheerders, Ontwikkelaars en Ontwerpers en Programmeurs die zich willen bekwamen in de uitvoerende Applicatie Beheerprocessen.

Leergang: Functioneel Beheer Manager

Na het volgen van deze training heeft de deelnemer inzicht in het richten, inrichten en managen van de Functioneel Beheerprocessen en in de implementatie-, organisatorische- en sociale aspecten van deze processen.

Leergang: Technisch Beheer Specialist

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de processen en activiteiten van de sturende technisch beheerprocessen en kunt u deze in de praktijk aansturen.

Leergang: Testmanagement Professional

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de begrippen, fases en activiteiten van het testproces en kan u deze in de praktijk toepassen.

Leergang: Testmanagement Specialist

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht en over praktische vaardigheden waarmee u de testprocessen en activiteiten kunt bewaken en verbeteren door de analyse van knelpunten en het identificeren van verbeterpunten.

Managing Microsoft Teams (MS-700)

Deze training is bedoeld voor personen die de rol van Microsoft 365 Teams-beheerder nastreven. Microsoft Teams-beheerders configureren, implementeren en beheren Office 365-workloads voor Microsoft Teams die zich richten op efficiënte en effectieve samenwerking en communicatie…

Office 365 Administrator (MS-030)

Deze training is gericht op de behoeften van IT-professionals die deelnemen aan de evaluatie, planning, implementatie en bediening van Microsoft Office 365-services inclusief de identiteit, afhankelijkheden, vereisten en ondersteunende technologieën. De training richt zich op…

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.