Basis IT Beheer trainingen

Basis IT Beheer trainingen

Volg Basis IT Beheer trainingen bij Tailor iT Trainingen. Wij bieden een ruime diversiteit van trainingen op verschillende locaties in Nederland aan.

Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot onze Basis IT Beheer trainingen. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neemt u dan contact met ons op om te bekijken of we deze (maatwerk)training voor u kunnen verzorgen.

Functioneel beheer Office 365

Deze 2-daagse training geeft je meer inzicht in de werkzaamheden en processen die behoren bij het functioneel beheer van Office 365. Met functioneel beheer maak je de Office365 omgeving op maat aan de eisen van…

Leergang: Applicatie Beheer Professional

Deze training is bestemd voor (toekomstig) Applicatie Beheerders, Ontwikkelaars en Ontwerpers en Programmeurs die zich willen bekwamen in de uitvoerende Applicatie Beheerprocessen.

Leergang: Functioneel Beheer Manager

Na het volgen van deze training heeft de deelnemer inzicht in het richten, inrichten en managen van de Functioneel Beheerprocessen en in de implementatie-, organisatorische- en sociale aspecten van deze processen.

Leergang: Functioneel Beheer Professional

Deze training is bestemd voor (toekomstig) Functioneel Beheerders, Key Users, Gebruikersondersteuners en Informatiemanagers die zich willen bekwamen in de uitvoerende Functioneel Beheerprocessen.

Leergang: Project Management Professional

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de processen en activiteiten van een Projectteam en kan in projectverband meewerken aan de uitvoering van de activiteiten.

Leergang: Servicedesk Professional

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de processen en activiteiten van de Servicedesk en kunt u deze processen en activiteiten zelfstandig uitvoeren.

Leergang: Technisch Beheer Manager

Na het volgen van deze training heeft de deelnemer inzicht in het richten, inrichten en managen van de Technisch Beheerprocessen en in de implementatie-, organisatorische- en sociale aspecten van deze processen.

Leergang: Technisch Beheer Professional

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de processen en activiteiten van de uitvoerende technisch beheerprocessen en kunt u deze in de praktijk zelfstandig uitvoeren.

Leergang: Technisch Beheer Specialist

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de processen en activiteiten van de sturende technisch beheerprocessen en kunt u deze in de praktijk aansturen.

Leergang: Testmanagement Manager

Na het volgen van deze training heeft de deelnemer inzicht in het richten, inrichten en managen van de testprocessen.

Leergang: Testmanagement Professional

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht in de begrippen, fases en activiteiten van het testproces en kan u deze in de praktijk toepassen.

Leergang: Testmanagement Specialist

Na het volgen van deze training beschikt u over inzicht en over praktische vaardigheden waarmee u de testprocessen en activiteiten kunt bewaken en verbeteren door de analyse van knelpunten en het identificeren van verbeterpunten.

Meer weten over een training of advies? Bel met onze opleidingsadviseurs 085 02 01 070 of gebruik het contactformulier.